Beställ en proffsig golvslipning i Nacka

Ditt gamla furugolv har sett bättre dagar och är både repigt och fult. Har det varit fernissat ett antal gånger har det kanske små sprickor överallt. Med en slipning får brädorna nytt liv.

Det är modernt att lägga in golv av plastmaterial som liknar trä. Om man nu redan har ett äkta, gediget trägolv är det en stor tillgång, och det enda som behövs är en omslipning. Bor du i ett äldre hus i Nacka är det säkert gediget byggt från golv till tak. Ett rustikt trägolv passar där, och om du fixar till lite här och var kommer det att bli en varsam renovering som behåller så mycket som möjligt av det gamla husets charm. Du behöver hitta en professionell firma som gör din golvslipning i Nacka. När den är klar och träet har fått lyster och glans igen, ger golvsliparen råd om rätt ytfinish, så att lacket inte är för hårt och spricker ifall träet är mjukt.

En golvslipare är specialist

Om du inte är extremt händig eller mycket rutinerad händer det lätt att du slipar ojämnt om du försöker själv. Det är mer jobb än man tror att slipa om ett golv, så det är förnuftigt att kontakta en fackman. Du behöver inte betala fullt pris om du som privatperson använder ditt ROT-avdrag för denna fastighetstjänst. Moderna slipmaskiner samlar in dammet, så även detta slipper du tänka på. Golvsliparen är en specialiserad hantverkare som vet precis hur man gör, och därför blir jobbet effektivt utfört. Läs mer om golvslipning på denna hemsida: golvslipningnacka.se