Om oss

Vi som driver den här sidan arbetar med olika saker och befinner oss i olika åldrar och har olika kön. Vi kommer från olika bakgrunder och från olika delar av Sverige – och världen. Vårt gäng speglar vårt samhälle och det ska också vara den här sidans styrka.

Genom detta kan vi nämligen belysa olika saker från olika perspektiv och därmed också bidra med lite nya idéer och tankar. Allt är inte svart eller vitt. Ibland behöver man se någonting ur en annan synvinkel för att få den där aha-upplevelsen.

Vi ska skriva om saker som vi arbetar med rent professionellt. Det innebär en hel del juridik, en del byggfrågor, en del om skola och lite om exempelvis inredning och design. Utöver detta ska vi även behandla ämnen som ligger oss nära hjärtat: träning, kost och hälsa, välmående och familjelivet.

Vi kommer även att skriva mycket om saker som intresserar oss. Vad händer med elbilen? Hur fungerar en omfattande badrumsrenovering? Vilken skillnad finns mellan olika städföretag? Hur kan vi ta bort stressen från våra liv och lära oss att uppskatta den tid vi har på jorden? Vilken skillnad finns egentligen mellan ett massivt trägolv, en ekparkett och ett laminatgolv? Vi ska ge svaren på dessa frågor och många, många fler.

Kort och gott. Den här sidan kommer inte att ha något filter. Den ska vara den där chokladasken man öppnar och där alla bitar ligger och väntar på att ätas upp. Men, vi petar givetvis bort alla bitar som har likör. Endast det bästa är gott nog! Välkommen!