Viktigt för trivseln med ett rent trapphus

När du får tillgång till ditt nya hyreshus är det bra att du som hyresvärd ser till så att alla trivs så bra som möjligt. Städning av de allmänna utrymmena är viktigt för allas trivsel.

Du har nyligen blivit ägare till ett hyreshus. Det känns väldigt kul och du vill göra så att allting flyter på så smidigt och bra som möjligt för alla inblandade. Du vill att dina hyresgäster ska trivas och att de ska ha det bra i hyreshuset. Det finns många saker som en hyresvärd behöver tänka på, inte bara att få in hyran i tid. Att de gemensamma utrymmena i huset är till belåtenhet är också viktigt. Då kan det vara bra om du ser till att anlita en städfirma då och då. Självklart ska hyresgästerna städa efter sig i till exempel tvättstuga eller liknande, men många saker kan ligga på ditt ansvar som hyresvärd. Som trappstädning till exempel.

Anlita en städfirma

Se till att anlita en firma som är specialister på trappstädning i Stockholm till ditt hyreshus. Att entrén och trapporna är rena och fräscha är viktigt för den trivsel som hyresgästerna upplever. Det blir lätt smutsigt i trapphuset på grund av sådant som dras med in utifrån. Som grus och löv till exempel. Grus kan också orsaka repor och liknande på golvet när det dras omkring. Det kan vara bra med en daglig snabbstädning av trapphuset ibland, särskilt under de tider på året som det är smutsigt ute.