Att bygga fritidshus i Stockholm

Även om man är från Stockholm kan man längta från stan. Att bygga fritidshus kan då bli en perfekt lösning. Nära havet eller vid en sjö finns härlig rekreation.

Anders tittade chockad på sin sambo Tina. Vad hade hon just sagt? Vadå behövde ett break från Stockholms innerstad? Tina var det mest inbitna stadsbo han kände. Han måste hört fel. Det hade han inte. Från ingenstans började hon prata om att hon ville ha ett fritidshus vid havet där man kunde andas.

Efter att ha återfått fattningen insåg han att det var sant. Han hade tjatat om detta länge men hon hade vägrat. Nu gällde det att smida medan järnet var varmt. Han bad henne berätta lite mer om vad hon ville ha för hus och tog sedan fram datorn för att se om han kunde hittat det hon menade.

Äntligen dags att bygga fritidshus

Tomt var inte ett problem då de hade mark som tillhörde släkten på en vacker plats vid havet. De behövde bara hitta ett byggföretag som kunde bygga nytt fritidshus i Stockholm. Det visade sig vara enklare än de trott. Redan efter att ha tittat på några hemsidor ropade Tina rätt ut: Där är det!

Företaget visade sig vara perfekt för dem. De bokade möten och diskuterade vad paret önskade. Byggföretaget gjorde ritningen och höll paret informerat. Visst tog det sin tid. Men så en dag satt de där med varsin kaffemugg i handen och såg ut över havet. Anders nöp sig i armen. När hon frågade vad han gjorde sa han att han var tvungen för att se om fritidshuset var på riktigt.